SUPRAVEGHERE VIDEO, CAMERE VIDEO

   

Despre noi | Servicii | Contact

 

 

  Sisteme de supraveghere video

     - camere day/night
     - camere de exterior/interior IR
     - camere tip Dome
     - camere ascunse
     - camere IP
     - camere Speed Dome
     - accesorii, lentile, acumulatori, suporti
     - DVR Stand Alone

  Sisteme de alarma antiefractie

  Interfoane si Videointerfoane

  Produse Panasonic

  Retele: TV, Calculatoare, telefonice

  Instalatii electrice

  Service calculatoare
___________________________

 OFERTA SPECIALA

_________

Cuvinte cheie:
montaj alarma imobil, alarma antiefractie, montaj camere video, montaj sisteme de supraveghere, sisteme de securitate, montaj videointerfon casa sau vila, montam interfon audio, montaj interfon genway, montaj videointerfon electra, video interfon, interfon, montam interfoane sau video interfoane, montaj alarma imobil wireless, instalare centrala telefonica Panasonic, programare centrale Panasonic, retele de telefonie, tv, electrice
_______________________________

                Sistemele de supraveghere au inceput sa fie din ce in ce mai cautate, si tot mai multe firme, dar si persoane fizice isi instaleaza sisteme de supraveghere video, pentru a putea monitoriza activitatea desfasurata intr-o anumita incinta.

                Astfel de sisteme de supraveghere au avantajul de a putea fi folosite online, pe baza unui IP, in acest mod putand fi monitorizata activitatea dintr-o incinta in orice moment, si de oriunde exista o conexiune internet.

Cum te poate ajuta o camera de supraveghere ?

                Camere  supraveghere - Printr-un sistem de supraveghere video ai tot timpul un ochi deschis asupra casei de marcat, a angajatilor, copiilor, vecinilor, bunurilor ..24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana disponibil pe internet in orice colt al lumii te-ai afla !
                Statisticile spun ca 85% din furturi sunt cauzate de oameni din interior.

Camere de supraveghere pentru afacerea dumneavoastra !

                Camere  supraveghere - Larga noastra varietate de camere de supraveghere va permite sa gasiti exact  tipul potrivit afacerii dvs. Fie ca doriti flexibilitatea oferita de camerele  pentru interior/exterior, securitatea sporita a camerelor antivandalism putem configura sistemul de supraveghere exact pentru nevoile dvs. Mai presus de toate, puteti monitoriza fiecare ora a fiecarei zile din orice colt al lumii.

Sisteme de camere de supraveghere pentru locuinta !

                Camere  supraveghere - Oferiti-va linistea sufleteasca oferita de faptul ca va stiti copiii in siguranta acasa. Astfel puteti lucra stiind ca sistemul dvs. de supraveghere are grija de locuinta dvs si toate bunurile de valoare. Sistemele noastre accesibile de supraveghere video va permit sa alegeti intre kituri ce contin de la 1 la 16 camere.

 


 

Pentru o OFERTA completa de preturi sau eventuale intrebari
va rugam sa ne contactati telefonic sau prin adresa de e-mail.
 
   

 
 

Sisteme de supraveghre video , alarma / Centrale telefonice Panasonic / Retele: telefonice, TV, calculatoare , electrice / Automatizari

Copyright Electro Consum - www.videoelectro.ro

Devize constructii