VIDEO INTERFOANE PENTRU BLOCURI , VILE , CENTRE REZIDENTIALE - ELECTRA , GENWAY , COMMAX

   

Despre noi | Servicii | Contact

 

 

  Sisteme de supraveghere video

  Sisteme de alarma antiefractie

  Interfoane si Videointerfoane

  GENWAY
     
- interfonane audio vila
      - interfoane video vila
 
     - interfonane audio bloc
 
     - interfoane video bloc
 
     - sisteme de acces
      - cartele de acces

NOU!
      - interfoane video pentru vila (gama de lux)
 

  ELECTRA
     - videointerfoane si interfoane pentru vile
     - videointerfoane si interfoane pentru blocuri
     - dispozitive de control acces
     - automate pentru iluminat
     - cartele de acces, yale, surse, doze de derivatie


 
  Amortizoare hidraulice
  Sisteme de iluminat cu senzori de prezenta
  Yale electromagnetice

  Produse Panasonic

  Retele: TV, Calculatoare, telefonice

  Instalatii electrice

  Service calculatoare
___________________________

 OFERTA SPECIALA

_________

Cuvinte cheie:

montaj alarma imobil, alarma antiefractie, montaj camere video, montaj sisteme de supraveghere, sisteme de securitate, montaj videointerfon casa sau vila, montam interfon audio, montaj interfon genway, montaj videointerfon electra, video interfon, interfon, montam interfoane sau video interfoane, montaj alarma imobil wireless, instalare centrala telefonica Panasonic, programare centrale Panasonic, retele de telefonie, tv, electrice__________________________________________________________

 Dezvoltare - Genway purtator de tehnologie
     Inca din 1993 Genway a aplicat tehnologia R&D in fabricarea produselor electronice, in special al interfoanelor si sistemelor de acces. In prezent fabrica detine 20.000 m2 spatiu de productie, mai multe linii de productie automata, 11 departamente specializate, peste 500 de angajati si peste 100 de birouri pentru distributie in lume.
fabrica interfoane genway
 Strategia companiei
     Strategia companiei Genway este de captare a intrgii piete de interfonie, bazandu-se pe calitatea produselor, pe sistemul de service cat si pe fidelizarea distribuitorilor si sub-distribuitorilor.
fabrica interfoane genway
 Echipa companiei
     Exista o multime de talente ce au devenit membrii ai echipei Genway. Inca de la inceput compania a descoperit si incurajat tinerele talente cu care au stabilit relatii pe termen lung. Ei au crescut, s-au maturizat si s-au bucurat ce succesele companiei impreuna .
fabrica interfoane genway
 
 Centrul tehnic
     Genway are propriul centru de cercetare si dezvoltare cu mai mult de 80 de ingineri profesionisti. Echipa R & D a obtinut deja peste 30 de articole de brevet pentru invetii in industria sistemelor de securitate.

 

interfoane genway
 Design-ul produselor
     Fiecare produs are la baza urmarea sfaturilor unor design-eri profesionisti . Acestia preiau ideea produsului de la fabrica dupa care, pentru stabilirea aspectului pun in raport atat usurinta untilizarii cat si a montarii fapt pentru care produsul final este unul accesibil usor de utilizat si de montat. In prezent Genway a lansa 5 serii de interfoane ceea ce cuprind peste 300 de modele produse si proiectate in exclusivitate de Genway.
 
fabrica interfoane genway
 Controlul calitatii
     Genway are un departament de control al calitatii cu personal specializat si echipamente moderne de testare a tuturor standardelor de calitate : CE, ROHS, FC, COM, FQC, IQC, IPQC.
In conformitate cu ISO9001: 2000 Genway a stabilit o echipa de inspectie independent profesionala de a inspecta performanta standard de lucru a interfoanelor si sistemelor de acces. Toate aceste eforturi se regasesc in calitatea produselor comercializate (interfoane, sisteme de acces, etc).
interfoane genway
 Sistem de distributie in intreaga lume
     Genway a reusit in cei 16 ani de activitate sa-si dezvolte peste 35 de filiale in intrega lume.
interfoane genway

__________________________________________________________ELECTRA - Fabrica de interfoane"ELECTRA este o companie 100% romaneasca, infiintata in 1991, avand o experienta de peste 17 ani in proiectarea, dezvoltarea si productia de interfoane si echipamente electronice. Prin calitatea deosebita, fiabilitatea recunoscuta si preturile competitive, ELECTRA este liderul incontestabil al pietei interfoanelor din Romania: o cota de piata de peste 75%, peste 1.500.000 de apartamente montate, peste 5.000.000 de utilizatori. In fiecare luna, 20.000 de apartamente din Romania sunt echipate cu interfon ELECTRA."

 

   

 
 

Sisteme de supraveghre video , alarma / Centrale telefonice Panasonic / Retele: telefonice, TV, calculatoare , electrice / Automatizari

Copyright Electro Consum - www.videoelectro.ro

Devize constructii